28-07-14

GR 129 Etappe 3: Doomkerke-Lotenhulle (16,3 km) (26-07-2014)

Dit weekend was er tijd om verder te stappen op de GR 129. Deze keer was de aanpak om op bestemming te geraken wat anders. De auto werd geparkeerd op het eindpunt en met de fiets werd naar Doomkerke gefietst. Na een half uurtje fietsen stonden we aan de kerk van Doomkerke. Nu ik de GR 129 afstap, valt eigenlijk op hoeveel stukken ik reeds gedaan heb via andere wandelingen. Ook van deze etappe werd een groot deel reeds gestapt. Vanaf Kruiskerke zat er gelukkig ook een onbekend en mooi stukje in met het Hooggoed. De route kronkelt door dit bosdomein. Het is ondertussen goed warm geworden en de voorspelde buien blijven uit. Eenmaal uit het bos is het puffen geblazen. Er volgen nog enkele mooie, onverharde veldwegen oa. langs de Schoonberghoeve. Maar daarna was het asfalt tot het eindpunt en in een niet zo boeiend landschap. Behoorlijk saai dus. Als het landschap niet zo interessant is, worden de beestjes erin gefotografeerd.

DSC_7581.jpg

Klik op de foto voor de volledige reeks

Commentaren

Blijf je wandelavonturen met plezier volgen, Annelies. Zelf lig ik na mijn fietsvakantie enkele weken in de lappenmand momenteel. Ongelooflijk hoe het kriebelt om de stapschoenen weer aan te trekken met dit mooie zomerweer. Zoveel trajecten die liggen te wachten om ontdekt te worden.... maar gezondheid blijft een voorwaarde... Intussen lees ik gretig andermans avonturen. Groeten uit de Kempen.

Gepost door: Guido | 05-08-14

Hallo,
Al een hele tijd geleden dat we nog eens je blog hebben bezocht. Waren dan ook, na het opdoeken van ons blog 'Walking-Bears' een tijdje uit de virtuele wereld verdwenen. Nu hebben we echter een nieuwe stek gevonden en zijn nog altijd aan het trainen om naar SDC te stappen. De laatste jaren hebben we ons onthouden van wandelen in clubverband en ontdekten dan ook het wandelen langs GR-paden. Zo gaan we wekelijks met de één of andere Dagstappergids op pad om op die manier de belgische groteroutepaden te ontdekken. We volgen zowaar een beetje je voorbeeld nietwaar.

Gepost door: Joris Reyniers | 11-08-14

Beste Annelies

Ik vind nergens een contactadres. Zou je mij een mailtje kunnen sturen naar het adres dat ik heb ingevuld, dan zet ik mijn vraag in het antwoord daarop.

Bedankt!

Gepost door: Monika | 14-10-14

@ Monika: Ik vind nergens een mailadres terug. Normaal zou je als je een reactie geeft, je email moeten kunnen invullen. Misschien een fout gebeurd of zo. Wil je nog eens proberen?

Gepost door: Ambigirl | 15-10-14

De commentaren zijn gesloten.